pühapäev, 30. september 2007

Valmis müts õetütrele. Muster pärit siit Lõngaks ikka mu lemmik Ja kui müts peas,siis sokid ka jalga!

laupäev, 29. september 2007

Küll ma olen usin;)

Ei ole ma niisama istunud. Ikka mitu rauda tules. Tellitud beebiteki jaoks tegin mõned motiivid prooviks,näis millise juurde lõplikult jään...
See kollane tundub armas,aga äkki liiga "värviline"?
Kollasekirju on tehtud Austermann Mayfairist ja valgekirju Red Heart Carlast
Valmis on ka seelikuprojekti seelik!!
Pildile jäädvustasin ta "otse heegelnõelasilmast"tulnuna,ehk ilma voodrita,viimistluseta. Tõeline piin oli seda teha nii peenikesest niidist.
Aga nüüd kiiver pähe ja kindad kätte ja "rattama" Termomeeter näitab 20,8 kraadi väljas!
Ammune plaan oli osa võtta sellest üritusest,aga kuna ma paar päeva tagasi jäin ilma oma esimesest "tarkusehambast", siis ei riskinud minna liialt pingutama. Kuigi kirja sai ennast juba aegsasti pandud.

teisipäev, 25. september 2007

Eile sain tellimuse järjekordsele beebitekile. See aasta on kuidagi eriti "viljakas" titeaasta;) Olen neid tekke teinud nüüd vist oma 4 tk. Seniks kuni mustrit otsin,panen siia ühe laheda kampsuni mida plaanisin juba ammu tegema hakata. Samas mu roheline alustatud kampsun edeneb väga visalt. Või õieti ei edenegi...seisab niisama kapipeal...ootamas oma järge.

Seda kampsunit võib teha nii Elfin kui Fabia lõngast.

esmaspäev, 24. september 2007

Lõngasaadetis

Täna saabus esimene proovisaadetis Taanist Hjertegarnist.Mõnusad kvaliteetsed lõngad,eriti meeldivad Indiecita ja Merino Silk. Igasugused looduslikud materjalid on juba ammu IN. Ja nad on seda väärt! Alpaka lõng on tõesti unelmpehme. Hea uudis on ka see,et Hjertegarn annab oma lõngadega kaasa ka ideedekataloogid,kust siis hea vaadata mida konkreetsest lõngast teha..

esmaspäev, 10. september 2007

Projekt "kudum lapsele"

Minu panus siis selline vestikene õetütrele. Lõngaks Bravo Baby beebilõng.