esmaspäev, 26. november 2007

Üks hea tuttav palus teha lasteaia jõuluoksjoni jaoks midagi...Tegin valmis mõned lumehelbed ja ingli...kuusekese ka. Tänapäeval paistab et on moodne lasteaedades oksjoneid korraldada. Samas ka mõistlik ettevõtmine, kuna tulu ju läheb lastele raamatute jms. ostmiseks. Nokitsemist jätkub mul nüüd mitmeks õhtuks.

esmaspäev, 19. november 2007

Täna potsatasid postkasti saksakeelsed kudumisajakirjad. Hästi palju lahedaid tegemisi seal sees....
Valmis ka tellimisel tehtud beebitekk.
Vest on peaaegu valmis, vaja veel küljed kokku õmmelda . Muster Novita Kevät 2007.

laupäev, 10. november 2007

Minttumaari

Lubatud salli/rätiku pilt siis kah.
Eile, kui olin ta ära loputanud ja kuivama sättinud, siis avastasin et majapidamises ei ole mitte ainsatki nööpnõela ja pidin olemasolevaid õmblusnõelu kasutama. No neid oli ka mõni üksik ja sestap pole kõik tipud nii kenasti välja tulnud nagu oleks soovinud. Järgmisel korral olen targem ja teen räti natukene väiksema, sest ei osanud ju arvestada seda et pärast pingutades tuleb asjale 1/3 mõõdust juurde. Ja teen ma neid veel kindlasti, sest esiteks on ta maru lihtne kududa, ei pea näpuga mustrist järge ajama ja teiseks on ta ka superilus, mis ju kõige tähtsam! Peakski proovima kodumaisest kirjust villasest teha. See valge on tehtud 100% meriinovillasest.

teisipäev, 6. november 2007

Viimasel ajal nii kiire, et pole logelemiseks sugugi aega olnud;) Tellitud beebitekk saab kohe valmis. Vahepeal olen mõned sokid kudunud ja siis jälle harutanud, sest see kand minu jaoks uuel moel (lühendatud read) ei kuku välja nii nagu peab.. Noja märkamatult(peaaegu) saabus talv eelmisel nädalavahetusel. Aknast avanes selline vaade koos kohe õide puhkeva jõulukaktusega. Ma olen kohe extra rõõmus selle üle, sest kui teistel õitseb ta ikka nii nagu kombes ja kohane -jõuluajal, siis minu kaktus võttis kätte ja ei õitsenud möödunud talvel üldse. Hoopis arvas heaks kevadel õitseda. ... Kaugel need jõuludki enam on ja olen loomulikult ennast mingil imelikul kombel jälle ühte projekti smugeldanud. Täpsemalt rääkida veel ei saa aga natuke piiluda siiski luban..... Veel olen vahepeal teinud ühe Minttumaari Näidata saan siis,kui viimistletud saan.