neljapäev, 14. veebruar 2008

Minu tegemised

Olen suhteliselt püsimatu selles osas, et tahan kõiki tekkivaid ideid kohe rakendada. See tähendab, et enne seda on mitu asja pooleli ja nii neid poolikuid asju muudkui lisandub. Valmis olen saanud põikipidi kootud pulloveri. Kanda kõlbab,aga kui uuesti teeks siis teeks natukene teisiti. Soonikuosa ei ole nii nagu tahaks, aga uuesti teha ka ei viitsi;)

Endast pilti ei ole just väga mugav teha. Käed jäävad lühikeseks;) Lõngaks kasutasin suhteliselt pretensioonitut Hjertegarni Deco Ühel nädalavahetusel sõitsin Tallinnast-Tartusse. Rongiga. Jätsin auto Balti-Jaama ja istusin rongile. Kuna ilm oli vilets siis ei riskinud autoga minna, eriti kui veel üks konkreetne toimetus teha ja kohe samal päeval tagasi ka. Mida muud rongisõidu ajal ikka teha kui käsitööd! Võtsin siis suurelt ette, heegeldatud mantli. Aasta algul tellisin omale uue Rebecca . Muster sealt pärit. Alumisel pildil parempoolne pruunikas mantel. Minu algusjärgus versioon sellest. Lõng endiselt Deco.

Sõbrapäev

Ma sain KINGITUSE!! Sõbrapäevaks! Aitähh SULLE kallis SÕBER! Kingitus on superlahe, heegeldatud pitsiga köögirätik, seep ja pehme vilditud süda. Kõik on ISE TEHTUD;)
Ja luuletus oli ka: Minu mõte igal päeval peatub Sinu peal
sest Sa oled mulle tähtis,sest Sa oled hea.